VERZORGING

Hondenbaasjes hebben soms veel drempelvrees om hun dier toe te vertrouwen aan een pension tijdens hun vakantie of afwezigheid. Menigmaal is de bezorgdheid zeer extreem.
Van vragen zoals "zal hij wel eten?, zal hij niet teveel verdriet hebben?, heeft hij wel voldoende beweging?, hoe verloopt zo'n dag op de kennel? ... tot ... zal hij het wel overleven!!!"

Nu, zoals u reeds hebt kunnen merken op de Home page ligt De Pillowrijn diep in de landbouwzone ... een oase van groen en rust.
Hier hebben we dus wel de mogelijkheid om op ons grondgebied van 2,5 hectare een vakantie voor uw huisdier te bieden.

Alleen vragen we de klanten mee te werken om dit allemaal optimaal te kunnen doen. Vooreerst respecteer de openingsuren, denk niet dat UW lievelingdier hier alleen is, er zijn er altijd aanwezig die recht hebben op de aandacht en de verzorging die ze nodig hebben en verdienen. U aanmelden tijdens de verzorging schept chaos in deze; een volwassen hond heeft 13u50 rust per dag vandoen!, ( een puppy nog meer!), dus u aanmelden tijdens de rustpauzes brengt stress.

's Morgens vanaf 8u30 brengen wij alle aanwezige honden op een speelweide (afzonderlijk!) voor hun "hoopje" en plasje, dit terwijl wij de kennels reinigen, water verversen en voeding aanbrengen. Hier is het de bedoeling dat hij de gelegenheid heeft dit op een natuurlijke bodem te doen (een hond bevuilt zijn nest niet als hij de kans ertoe krijgt). Naast de stoeipartij is er nog een dagelijkse wandeling voorzien, hier bij ons, in de natuurlijke en groene omgeving.
Zo rond 10 uur is de verzorging afgelopen en begint de rustpauze ... Over de middag gaan we nog eens na of alles in orde is.

Vanaf 13u30 tot 19 uur komen de klanten hun hond binnenbrengen of afhalen. Klanten in spe kunnen een kijkje komen nemen en overwegen of ze hun huisdier meenemen, 1.000 km ver met de auto in de zinderende hitte, of hem eventjes onder zijn soortgenoten laten stoeien in een oase van rust ...
's Avonds, na sluitingstijd, hervatten we het ritueel van 's morgens.

43 jaar ervaring gebruiken wij om garant te staan voor een vakantieverblijf voor uw hond.